Via de Scoupy Winkel Checker heb je de mogelijkheid om nog meer te besparen in de supermarkt. Beantwoord een aantal vragen en maak een foto van het schap om cashback te verdienen.

De actie werkt als volgt:

1. Open de Scoupy app en ga naar de coupon 'Scoupy Winkel Checker'.
  2. Kies en claim de winkel waar jij de opdracht wilt uitvoeren.
  3. Ga naar de supermarkt en selecteer de winkel van jouw keuze in de app.
  4. Maak met je smartphone de gevraagde foto’s van de winkel en het schap, upload deze en beantwoord enkele eenvoudige vragen.
  5. Opdracht correct uitgevoerd? Binnen 2 werkdagen krijg je het geld op je rekening!

Tip! Na het claimen van een winkel heb je 2 uur de tijd om de vragen te beantwoorden. Daarna kan de winkel door iemand anders worden geclaimd.